Posted on

Storsatsning på gång och hoppas ni kommer joina oss!

Från nyår samarbetar jag med ATG igen och kommer köra andelar och reducerade system som jag gjorde i våras. Jag hoppas vi kommer ses där men jag hoppas även ni vill kika in och köpa enskilda spel här på sidan också.

Det som skiljer spelformerna åt är att enskilda spel ger mer direkt info och tips, medan de andra spelas med grunden i information och matematiskt system, så alla är medvetna om detta… Lite skillnad, men allt bygger ändå på att jag inhämtar och analyserar värdefull information från stallen och bygger systemen på denna.

Reducerat går ju att spela med 100% vinstchans men utdelningen är ju dilemmat i just det. Det kostar en slant men kanske enbart ger några 100 lappar tillbaka om vi har otur. Med en väl avvägd analys av informationen jag får kan jag dock utforma det reducerade systemet så det oftast ger mer tillbaka än vad det kostar att köpa andel. Ofta betydligt mer!

Vi skräddarsyr efter era önskemål och vi är mycket måna om att ni ska få all info och finaste tips så att ni kan påbörja vägen till de fina pengarna tillsammans med oss. Vi kommer lägga upp kvitton och vinster så att ni kan följa oss och se att vi verkligen spelar det ni köper. Vi har fina förhoppningar på att även 2017 kommer slå rekord.

Nu kör vi..

Väl mött!

Travassistans